Biblioteca virtuala

Biblioteca virtuală este unul dintre proiectele APLEO care își propune crearea unor resurse online menite să vină în sprijinul tuturor profesorilor de limba engleză și limba germană. În primul rând, proiectul are ca obiectiv principal crearea unor auxiliare didactice dedicate predării online. De asemenea, în perioada următoare, inițiatorii proiectului își propun crearea unor ghiduri atractive și ușor de utilizat în predare, centrate pe gramatică (o parte teoretică), pe literatură și pe diverse activități care pot fi folosite în predarea limbii engleze și limbii germane.
În cadrul acestui proiect, membrii APLEO vor crea și materiale pentru profesorii care doresc să susțină Examenul de titularizare și Examenul de definitivat. În sprijinul colegilor care sunt mentori de practică pedagogică, ne propunem crearea unui suport electronic care să faciliteze elaborarea documentelor necesare.


TOATE resursele noastre vă sunt puse la dispoziție GRATUIT!

APLEO Companion to English Teaching Online, Volume I și APLEO Begleiter im Online-Deutschunterricht, Teil 1 sunt primele volume care vin în sprijinul profesorilor de limba engleză și limba germană. Acestea sunt compuse din Student’s book, cartea destinată elevului, în format PDF care poate fi distribuită pe platformele educaționale către toți elevii, Answer key, cartea destinată exclusiv profesorului, care se poate obține în condiții speciale și folder-ul cu activitățile de scriere, în format editabil, pe care profesorul îl poate trimite elevilor prin intermediul platformelor educaționale și le poate colecta apoi, după ce au fost rezolvate de elevi. De asemenea, la fiecare activitate de listening există și link-ul către înregistrările audio sau video necesare rezolvării cerințelor.
Acest proiect a fost inițiat în a doua parte a lunii aprilie, autorii și coordonatorii lucrând volumul I într-un timp record spre a fi pus la dispoziția profesorilor în cel mai scurt timp, cu obiectivul a ușura munca tuturor profesorilor, pentru predarea online.

În luna septembrie 2020, Asociația Profesorilor de Limba Engleză din Oltenia va publica VOLUMUL II.

Toate acestea se pot descărca GRATUIT, accesând link-urile de mai jos:

 

PENTRU LIMBA ENGLEZĂ
APLEO Companion to Teaching English Online, Volume I - Primary
APLEO Companion to Teaching English Online, Volume I - A1, A2, A2+
APLEO Companion to Teaching English Online, Volume I - B1, B2, C1

PENTRU LIMBA GERMANĂ
APLEO Begleiter im Online-Deutschunterricht, Teil 1

DOAR cadrele didactice pot solicita Answer key sau Lösungen pe baza unei declarații pe propria răspundere pe care o puteți descărca accesând link-ul de mai jos:


DECLARAȚIE


După completarea declarației, vă rugăm să o trimiteți la adresa de email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Odată cu primirea declarației, membrii APLEO vor verifica validitatea datelor și vă vor expedia prin mail, GRATUIT, în format PDF ghidul profesorului. În cazul în care datele trimise nu corespund realității, APLEO NU va trimite ghidul profesorului.
În măsura în care considerați că materialele puse la dispoziție de noi v-au fost utile și v-au ajutat în activitatea dumneavoastră didactică și doriți să donați pentru sprijinirea activității APLEO, o puteți face în contul nostru:

Asociația Profesorilor de Limba Engleză din Oltenia
CUI 40048784
Cont bancar: RO66BTRLRONCRT0465409901
deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea „donație”

 

Publicația este sprijinită de EEC România!

Toate materialele sunt puse la dispoziție GRATUIT!


Membrii sau reprezentanții APLEO nu vor solicita bani sau alte foloase pentru aceste materiale! În cazul în care cineva solicită bani în numele APLEO, se consideră infracțiune și se pedepsește conform legii. Vă rugăm să ne contactați pentru orice tentative de fraudă.

 

Comercializarea acestora este strict interzisă!